Fermier

PROGRAM: L - V 9:00 - 17:00  TELEFON: 0743.376.437 0723.376.437

0 Produse

Afiseaza cosul >

VINOFERM CHARDONNAY

  • Producator:Essedielle
  • Cod:4924

VINOFERM® CHARDONNAY – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, utilizata exclusiv pentru producerea vinurilor Chardonnay si Pinot Blanc deoarece este capabila sa dezvolte tipicitatea maxima a acestor soiuri de struguri.

Sporeste producerea de arome fructate in special de fructe albe si banana, asigurand o fermentatie controlata si completa a zaharurilor atat la prima fermentare cat si la refermentari. Este foarte rezistenta la alcool, fiind ideala pentru productia de vinuri spumante prin metoda clasica sau Charmat si pentru repornirea fermentatiilor.

Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient.

Utilizare: pentru rehidratarea drojdiei adaugati 500 gr de VINOFERM® CHARDONNAY in 5 litri de apa indulcita 1 – 2 % (50 – 100 gr de zahar) la 35 – 40 grade Celsius, asteptati 15 minute, amestecati energic, asteptati inca 15 minute, amestecati din nou, adaugati in partea de jos a recipientului cu must.

Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga nu trebuie sa fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional.

Greutate neta: 500g

Specificatii tehnice

Destinatie musturi albe
Producator Essedielle
Ambalaj 0,5 kg
Doza 20-40g/100 l
Greutate 0,5 kg

In stoc

86,00 Lei
TVA Inclus
COMANDA TELEFONIC
0723.376.437
0743.376.437
Livrare in 48-72 ore
Retur in 14 zile

Alti clienti au mai cumparat si...

VINOFERM BASIC CEREVISIAE

VINOFERM BASIC CEREVISIAE

44,00 Lei
VINOFERM BASIC BAYANUS

VINOFERM BASIC BAYANUS

49,00 Lei
WHITECH B15

WHITECH B15

86,00 Lei