Program: L - V  8-16 TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

Despre noi

Fermier, marca firmei S.C. Loredo S.R.L., C.U.I.: RO12778279,, Nr. inreg la O.R.C. : J39/75/2000, cu sediul in Str. Marasesti, Nr. 46, Mun. Focsani, Jud. Vrancea, tel: 0374.49.49.20:

  • oferă soluții profitabile oamenilor care lucrează în agricultură, 
  • este lider de piață în furnizarea de astfel de soluții personalizate, utilaje și diferite alte produse pentru producătorii mici și mijlocii de vin, băuturi alcolice și sucuri de fructe. 

Pentru ca oricare dintre clienți să se bucure de ce face, iar activitatea să-i devină profitabilă, propunem fiecăruia soluțiile care să dea maximum de randament.


Magazinele din lanțul Fermier sunt amplasate în diferite orașe din Vrancea si in municipiul Buzau, pentru a fi cât mai aproape de fermele viticole mici și mijlocii din această cea mai mare regiune viticolă a României.


Clienții din alte județe ale țării fie:

  • îi vizitează periodic pe specialiștii noștri, în magazinele Fermier din Vrancea, pentru ca să-și cumpere cele ce le sunt necesare și să afle ultimele noutăți;
  • apelează la dealerii care azi fac parte din rețeaua națională de parteneri “Fermier”;
  • își transmit cererile – mai ales pentru comenzi mari – fie telefonic fie prin e-mail și primesc marfa prin firme de coletărie;
  • cumpără de pe magazinul on-line al companiei, iar marfa le este livrată în termen de 24 de ore, de asemenea prin intermediul unei firme de coletărie. 

Clienții mari, care solicită utilaje din gama “Premium”, se adresează direct consultanților de vanzări ai companiei. Livrările se execută la comandă, personalizate în funcție de cerințele solicitanților și nevoile lor analizate temeinic și se instalează în cel mai scurt timp.


La cererea clienților, oferta noastră s-a diversificat în ultimii ani, pentru toată gama de posibili producători – de la cei mari și foarte mari, până la nivel de hobby – cu soluții pentru:

  • pomicultură, 
  • legumicultură, 
  • cultura mare
  • și, în ultima vreme, pentru producerea și îmbutelierea sucurilor naturale de fructe.

Nomenclatorul nostru de soluții, limitat inițial la cele pentru vinificație, s-a îmbogățit treptat, ajungând astăzi la peste 3.000 de tipuri de produse pentru o agricultură modernă. Astăzi, Fermier reprezintă peste 50 de producători sau importatori, majoritatea italieni, lideri de piață mondială în utilajele pentru industria alimentară.


Printre companiile pe care Fermier le reprezintă în România se numără: ENOITALIA, ENOTOSCANA, ROVER POMPE, F.LLI MARCHISIO, ENOTEHNICA PILLAN, DERITON, TUBEX, CAPAGNOLA PICA, NUTRINOVA, AUSAVIL, FILTROX
Indiferent de soluția aleasă, toți clienții noștri primesc mai mult decât un ”produs de pe raft”. Prima marfă pe care Fermier le-o oferă este informația: o marfă intangibilă, gratuită și neprețuită, deopotrivă.

Fermier are meritul de a face astfel încât investițiile clienților săi să merite. Le Cultiva Profitul.