Program: L - V  8-16 TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

Istoric

În 1998, în Focșani, a fost deschis primul magazinul “Fermier”, specializat în comerțul cu pesticide, unelte și utilaje pentru agricultură. Au urmat de-a lungul anilor alte magazine, numărul clienților a crecut, gama de produse s-a lărgit, afacerea s-a extins la nivelul întregii țări.
Astăzi, Fermier le asigură clienților săi de toate dimensiunile cam tot ceea ce au nevoie pentru o agricultură modernă.


Inițiatoarea acestei afaceri, Loredana Odobescu, s-a nascut într-o familie de viticultori cu școala în Vrancea, în inima celei mai mari podgorii a țării. La sfărșitul anilor 90, podgorenii deja își redobândiseră de ani buni pământurile, în urma desființării fostelor unităti agricole. Erau entuziasmați și dornici să practice viticultura și vinificația, chiar dacă nu aveau studii în domeniu sau își câștigau existența din alte surse. Moșteniseră terenul și concepția că, dacă locuiești în Vrancea, trebuie să ai vie și să faci vin. Era în firea lucrurilor ca viile să fie lucrate, strugurii să fie culeși, iar vinul să umple butoaiele.


Așadar, aveau viile, cei mai mulți știau și cum să facă vinul, dar nu aveau cele necesare pentru asta. Și adesesa se plângeau că nu găsesc nici ce le trebuie pentru tratamente, nici unelte sau utilaje mici pentru lucrat pământul sau pentru vinificație, nici rafie pentru legat lăstarii... și câte altele. Lucruri aparent banale, dar de negăsit în acei ani prin magazine.


Așa s-a născut ideea unei afaceri cu produse pentru agricultură, pentru femierii mici și mijlocii din această zonă a țării.


Și afacerea a avut succes. Apoi s-a extins. Au venit fermieri de prin alte părți și au cerut-o: de ce nu deschideți și la noi? Și Fermier a evoluat până la poziția de cel mai important furnizor de soluții pentru producătorii mici și mijlocii din viticultură și vinificație. Au venit după aceea și cererile din partea marilor producători. Iar, în ultima vreme, chiar și din partea celor pentru care prepararea și îmbutelierea băuturilor este doar un hobby. Toate aceste cereri au fost satisfăcute. Direct din magazinele deschise, pe rând, în diferite orașe, ori prin intermediul unei rețele de parteneri ce s-a dezvoltat pe mai tot cuprinsul țării.


Apoi, a venit momentul ca Fermier să înceapă și vânzările on-line. Să se deschidă total, către orice tip de client din agricultura din toată țara. Acum, un nou magazin virtual modern le stă tuturor la dispoziție.


”Considerăm că este momentul să oferim noi facilități pentru clienții noștri și suntem încântați să vă anunțăm inaugurarea noului magazinului online www.magazinfermier.ro.”, spune Loredana Odobescu, managerul general al companiei. Și adaugă: ”Consultanți de specialitate vă stau la dispoziție telefonic, pentru ca împreună să gasim cea mai bună soluție pentru solicitările dumneavostră”.


Reteaua de magazine Fermier se extinde de acum și în Republica MOLDOVA. Și toate produsele comercializate de Fermier vor putea fi găsite și în localitățile principale din MOLDOVA.