Conditii retur

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului."- Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si a modificarilor ulterioare..

Clientii fermier.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. LOREDO S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

S.C. LOREDO S.R.L. va inapoia contravaloarea returului in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate .

Utilajele, sau orice alte produse care contin accesorii, se returneaza doar in cazul in care sunt in aceeasi stare si ele trebuie sa fie complete, trebuie sa contina toate accesoriile cu care a fost livrat si in aceeasi stare (fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de utilizare etc) in care au fost receptionate, in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara obligativitatea invocarii vreunui motiv. Produselor achizitionate trebuie sa fie in aceeasi stare ca la achizitionare. Orice semn de uzura sau utilizare existent pe ambalaj sau produs atrage anularea dreptului de returnare.

In cazul consumabilelor, folosirea acestora nu mai permite returnarea lor.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta schimbarea formei fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri electrice, mirosuri straine, urme de produse straine, murdare, urme de uzura, accesorii lipsa, folosire abuziva etc.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat , in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit S.C. LOREDO S.R.L. va considera returul nevalid si va fi indreptatita sa refuze restituirea pretului

Exceptie de la returnare:

  • produsele achizitionate de persoane juridice
  • produsele aduse pe comanda speciala 
  • produsele consumabile si
  • produsele folosite

Prin produse folosite intelegem produsele care prezinta urme de uzura (modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, mirosuri straine, urme de lichide etc in general orice modificare adusa la starea initiala a produsului, cea in care a fost livrat) .

Produsele neconforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara costuri suplimentare din partea clientului. Este necesar sa trimiteti o notificare scrisa in care specificati natura lipsei de conformitate. Daca S.C. LOREDO S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Costul returului este suportat in totalitate de catre cumparator.Returul Gratuit se va efectua doar in magazinele fizice Fermier-Loredo sau la depozitul Odobesti.