Program: L - V  8-16 TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

PLACA FILTRU FERMIER AF ST 110

  • Producator:Filtrox
  • Cod:4670

Placile FERMIER AF ST 110 sunt placi filtrante din gama FIBRAFIX ® produse in Elvetia de firma FILTROX, lider in domeniu. Ele sunt materiale filtrante de profunzime, ce au drept scop separarea particulelor solide din lichide. Tehnologia de fabricare asigura o capacitate de retentie superioara la un debit ridicat. Capacitatea de retentie a placilor FIBRAFIX® poate fi de pana la 4 kg/m². In procesul de filtrare, particulele solide sunt incetinite si ret›inute in interiorul placii de filtrare prin doua actiuni conjugate:
- actiunea mecanica de retinere a particulelor mai mari decat porii;
- interactiunea electrocinetica prin atragerea electrostatica a particulelor de catre materialul din care este confectionata placa, atragere datorata diferentelor de potential.
Toate materialele sunt de tip alimentar s™i aprobate de FDA. Constituentii majoritari sunt celuloza si diatomitele naturale, iar poliamidoamina (agent de rezistenta la umiditate) reprezintaƒ constituentul minoritar (sub 3 %). Avantaje fataƒ de plaƒcile filtrante traditionale sunt:
• Eficacitate superioaraƒ. Asigura o calitate deosebita produsului filtrat.
• Durataƒ mai mare de viata definita printr-un volum total mai mare de produs filtrat panaƒ la stadiul de colmatare a placilor.
• Puritate avansataƒ, datorataƒ fibrelor de polietilenaƒ din compozitia acestora care nu modificaƒ insusŸirile olfacto-gustative si nici culoarea produsului filtrat.
• Manipulare usoaraƒ datorata texturii plaƒcilor.
Placile filtrante FERMIER AF ST 110 sunt plaƒci asiguraƒ o filtrare sterilizantaƒ obisŸnuitaƒ a unor produse (vinuri, sucuri, siropuri, sŸ.a.) inainte de imbuteliere. Este obligatorie efectuarea acestei filtraƒri sterilizante numai dupaƒ o filtrare de limpezire prealabilaƒ cu plaƒci filtrante adecvate (AF 40 sau AF 70). Efectuarea unei astfel de filtraƒri direct dupaƒ filtrarea aluvionaraƒ este uneori posibilaƒ, dar cu riscul unui consum mare de placi.. Aceste plaƒci se recomandaƒ pentru vinurile seci, dar si a celor cu rest de zahar, care necesitaƒ un termen de garantie mai mare de 1 an sŸi pentru care existaƒ riscul expunerii sŸi depozitaƒrii la valori termice superioare(peste 15-20 °C). Principalele caracteristici tehnice sunt:
- greutate specifica - 1,300 - 1,500 g/m²
- grosime - 3.7 - 3.9 mm
- prag de retentie - 0.5 - 0.8 μm
- permeabilitate la apa, la pres. de 1 barr - 69 - 81 l/m²*min.
Dimensiuni: 400x400 mm.

Pretul este per placa.

Specificatii tehnice

Producator Filtrox
Material celuloza de inalta puritate,materiale minerale inerte
Rata de retentie 0,8-0,5 microni
Tip de filtre filtrare de sterilizare

In stoc

7,50 Lei
TVA Inclus
COMANDA TELEFONIC
0374494920
Livrare in 48-72 ore
Retur in 14 zile

Alti clienti au mai cumparat si...

PLACI FILTRU FERMIER CKP V20

PLACI FILTRU FERMIER CKP V20

6,75 Lei