Program: L - V 08:00 - 16:00  TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

PLACA FILTRU FERMIER AF 30

  • Cod:4666

Placile FERMIER AF 30 sunt placi filtrante din gama FIBRAFIX ® produse in Elvetia de firma FILTROX, lider mondial in domeniu.. Ele sunt materiale filtrante de profunzime, ce au drept scop separarea particulelor solide din lichide. Tehnologia de fabricare asigura o capacitate de retentie superioara la un debit ridicat. Capacitatea de retentie a placilor FIBRAFIX® poate fi de pana la 4 kg/m². In procesul de filtrare, particulele solide sunt incetinite si ret›inute in interiorul placii de filtrare, prin doua actiuni conjugate: - actiunea mecanica de retinere a particulelor mai mari decat porii; - interactiunea electrocinetica prin atragerea electrostatica a particulelor de catre materialul din care este confectionata placa, atragere datorata diferentelor de potential. Toate materialele sunt de tip alimentar s™i aprobate de FDA. Constituentii majoritari sunt celuloza si diatomitele naturale, iar poliamidoamina (agent de rezistenta la umiditate) reprezintaƒ constituentul minoritar (sub 3 %). Avantaje fataƒ de plaƒcile filtrante traditionale sunt:
• Eficacitate superioaraƒ. Asigura o calitate deosebita produsului filtrat.
• Durataƒ mai mare de viata definita printr-un volum total mai mare de produs filtrat panaƒ la stadiul de colmatare a placilor.
• Puritate avansataƒ, datorataƒ fibrelor de polietilenaƒ din compozitia acestora care nu modificaƒ insusŸirile olfacto-gustative si nici culoarea produsului filtrat.
• Manipulare usoaraƒ datorata texturii plaƒcilor.
Placile filtrante FERMIER AF 30 sunt placi sunt pentru filtrarea de limpezire a lichidelor alimentare. In vinificatie, se utilizeaza pentru filtrarea vinurilor cand sunt trase de pe depozitul de bentonita. Principalele caracteristici tehnice sunt:
- greutate specifica – 1,100 - 1,300 g/m²
- grosime - 3.5 - 3.7 mm
- prag de retentie - 5 - 12 μm
- permeabilitate la apa, la pres. de 1 barr - 350 - 450 l/m²*min.
Dimensiuni: 400x400 mm.

Pretul este per placa.

In stoc

5,25 Lei
TVA Inclus
COMANDA TELEFONIC
0374494920
Livrare in 48-72 ore
Retur in 14 zile

Alti clienti au mai cumparat si...