Program: L - V  8-16 TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

PLACA FILTRU FERMIER AF 100 MICA

  • Producator:Filtrox
  • Cod:4679

Placile FERMIER MICI AF 100 sunt placi filtrante din gama FIBRAFIX ® produse in Elvetia de firma FILTROX, lider in domaniu. Ele sunt materiale filtrante de profunzime, ce au drept scop separarea particulelor solide din lichide. Tehnologia de fabricare asigura o capacitate de retentie superioara la un debit ridicat. Capacitatea de retentie a placilor FIBRAFIX® poate fi de pana la 4 kg/m². In procesul de filtrare, particulele solide sunt incetinite si ret›inute in interiorul placii de filtrare, prin doua actiuni conjugate:
- actiunea mecanica de retinere a particulelor mai mari decat porii;
- interactiunea electrocinetica prin atragerea electrostatica a particulelor de catre materialul din care este confectionata placa, atragere datorata diferentelor de potential.
Toate materialele sunt de tip alimentar s™i aprobate de FDA. Constituentii majoritari sunt celuloza si diatomitele naturale, iar poliamidoamina (agent de rezistenta la umiditate) reprezintaƒ constituentul minoritar (sub 3 %). Avantaje fataƒ de plaƒcile filtrante traditionale sunt:
• Eficacitate superioaraƒ. Asigura o calitate deosebita produsului filtrat.
• Durataƒ mai mare de viata definita printr-un volum total mai mare de produs filtrat panaƒ la stadiul de colmatare a placilor.
• Puritate avansataƒ, datorataƒ fibrelor de polietilenaƒ din compozitia acestora care nu modificaƒ insusŸirile olfacto-gustative si nici culoarea produsului filtrat.
• Manipulare usoaraƒ datorata texturii plaƒcilor.
Placile filtrante FERMIER MICI AF 100 sunt folosite la filtraƒri de finisare inainte de imbuteliere ce conferaƒ o limpiditate straƒlucitoare produselor filtrate (vinuri, sucuri de fructe, siropuri, sŸ.a.). Aceste plaƒci filtrante se recomandaƒ a fi folosite la filtrarea inainte de imbuteliere a vinurilor de consum curent sŸi a soiurilor IG sau DOC seci, destinate comercializaƒrii rapide. Principalele caracteristici tehnice sunt:
- greutate specifica - 1,200 - 1,400 g/m²
- grosime - 3.5 - 3.7 mm
- prag de retentie - 0.6 - 1.5 μm
- permeabilitate la apa, la pres. de 1 barr - 115 - 144 l/m²*min
Dimensiuni: 200x200 mm.

Pretul este per placa.

Specificatii tehnice

Producator Filtrox
Material celuloza de inalta puritate,materiale minerale inerte
Rata de retentie 1,5-0,6 microni
Tip de filtre filtrare de reducere a germenilor

In stoc

2,40 Lei
TVA Inclus
COMANDA TELEFONIC
0374494920
Livrare in 48-72 ore
Retur in 14 zile

Alti clienti au mai cumparat si...

FILTRU COLOMBO 12

FILTRU COLOMBO 12

1.125,00 Lei