Program: L - V  8-16 TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

PLACA FILTRU FERMIER AF ST 130 MICA

  • Producator:Filtrox
  • Cod:4681

Placile FERMIER MICI AF ST 130 sunt placi filtrante din gama FIBRAFIX ® produse in Elvetia de firma FILTROX, lider in domeniu. Ele sunt materiale filtrante de profunzime, ce au drept scop separarea particulelor solide din lichide. Tehnologia de fabricare asigura o capacitate de retentie superioara la un debit ridicat. Capacitatea de retentie a placilor FIBRAFIX® poate fi de pana la 4 kg/m². In procesul de filtrare particulele solide sunt incetinite si ret›inute in interiorul placii de filtrare prin doua actiuni conjugate:
- actiunea mecanica de retinere a particulelor mai mari decat porii;
- interactiunea electrocinetica prin atragerea electrostatica a particulelor de catre materialul din care este confectionata placa, atragere datorata diferentelor de potential. Toate materialele sunt de tip alimentar s™i aprobate de FDA. Constituentii majoritari sunt celuloza si diatomitele naturale, iar poliamidoamina (agent de rezistenta la umiditate) reprezintaƒ constituentul minoritar (sub 3 %). Avantaje fataƒ de plaƒcile filtrante traditionale sunt:
• Eficacitate superioaraƒ. Asigura o calitate deosebita produsului filtrat.
• Durataƒ mai mare de viata definita printr-un volum total mai mare de produs filtrat panaƒ la stadiul de colmatare a placilor.
• Puritate avansataƒ, datorataƒ fibrelor de polietilenaƒ din compozitia acestora care nu modificaƒ insusŸirile olfacto-gustative si nici culoarea produsului filtrat.
• Manipulare usoaraƒ datorata texturii plaƒcilor.
Placile filtrante FERMIER MICI AF ST 130 asiguraƒ o filtrare sterilizantaƒ foarte stransaƒ a unor lichide alimentare inainte de imbuteliere, precum si o limpiditate si stralucire deosebite. Deasemeni se favorizeaza lungirea duratei de utilizare a cartuselor filtrante instalate inainte de imbuteliere. In cazul vinurilor, este obligatorie efectuarea acestei filtraƒri sterilizante numai dupaƒ o filtrare de limpezire prealabilaƒ cu plaƒci filtrante adecvate (AF 70 sau AF 100). Se recomandaƒ a fi utilizate mai ales in cazul imbutelierii vinurilor imbuteliate sau cu rezervaƒ de zaharuri, care necesitaƒ un termen de garantie nelimitat. Efectuarea unei astfel de filtraƒri direct dupaƒ filtrarea aluvionaraƒ nu este recomandata. Principalele caracteristici tehnice sunt:
- greutate specifica - 1,350 - 1,550 g/m²
- grosime - 3.7 - 3.9 mm
- prag de retentie - 0.4 - 0.6 μm
- permeabilitate la apa, la pres. de 1 barr - 43 - 52 l/m²*min.
Dimensiuni: 200x200 mm.

Pretul este per placa.

Specificatii tehnice

Producator Filtrox
Material celuloza de inalta puritate,materiale minerale inerte
Rata de retentie 0,6-0,4 microni
Tip de filtre filtrare de sterilizare

In stoc

3,00 Lei
TVA Inclus
COMANDA TELEFONIC
0374494920
Livrare in 48-72 ore
Retur in 14 zile

Alti clienti au mai cumparat si...

FILTRU COLOMBO 6 INOX

FILTRU COLOMBO 6 INOX

1.385,00 Lei
PLACI FILTRU FERMIER CKP V12

PLACI FILTRU FERMIER CKP V12

4,60 Lei