Tannisol plic 10 gr, antioxidant vin, Enartis (pulbere pentru limpezire vin pe baza de Metabisulfit de Potasiu, Acid Ascorbic, Tannin)

1.80 Lei

Disponibil: in stoc

Cod produs: 6426985092351

Brand: Enartis

Categorie: Stabilizare si conditionare

Descriere

Pret/pastila
 
Dozaj: o pastila la 50- 100L (in functie de starea strugurilor si tipul vinului)
COMPOZITIE:
Metabisulfit de Potasiu;
L-asorbic acid;
Tannin.
 
CARACTERISTICI:
Tannisol este un produs ce se aplica ca tratament sau ca preventie contra oxidarii vinului si a mustului,
Remediaza vinurile afectate, casate, cu o eficienta ridicata in ceea ce priveste refermentarea.
Tannisol este un produs ce se prezinta sub forma de pudra fiind fabricata printr-o procedura unica.
Praful are o culoare alb-bej si prezinta un miros usor de sulf.
Produsul Tannsiol se deosebeste prin faptul ca pastreaza vinul limpede, inclusiv cele filtrate.
Acest produs se preteaza in principal vinurilor ce au o aciditate scazuta, cu tarie de alcool slaba.
Se foloseste ca tratament antioxidant inaintea tratarii vinului cu drojdii. In acest caz praful se va amesteca cu o cantitate mica de must/vin si se va adauga. Pret/ Pastila.

Instalare

 

Utilizare

 

Specificatii

Ambalaj
< 1 kg sau 1 L

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.
Mihai ***
13/03/2024
Buna ziua, daca am tratatvinul cu tanisol dupa ce a stat din fiert, acum pt pastrare si pt mentinerea lui pe vara se mai poate trata inca o data?

Gigi ***
02/11/2023
După 15zile de la tratarea vinului cu Tanisol,pot muta o anumită cantitate in alte recipiente???

Viorel ***
23/11/2022
Buna ziua, la cat timp dupa tratarea vinului cu Tannisol se poate consuma? In cat timp de la tratare isi face efectul Tannisolul?

Vă recomandăm și