Program: L - V  8-16 TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

Suc din fructe

Pentru a realiza un suc de fructe delicios, pe care sa il si puteti pastra si depozita peste iarna, aveti nevoie de instrumentele si utilajele cele mai bune! Fermier va pune la dispozitie totate utilajele de care aveti nevoie intr-o linie de productie suc mere/fructe, la preturi avantajoase.

Tocatoare

Tocatoarele de mere sau alte fructe mai dure sunt primele echipamente de care aveti nevoie in producerea sucului de fructe din linia de productie. Fructele trebuie prima data tocate pentru a putea fi ulterior puse in presa de fructe.

Presa de fructe

Dupa ce au fost tocate fructele, acestea se pun in presa de fructe sau teasc pentru a stoarce sucul din ele. Va punem la dispozitie si teascuri hidraulice, cu o putere mai mare de presare intr-un timp mai scurt.

Pasteurizare si imbuteliere

Dupa ce am obtinut sucul de mere sau alte fructe, acesta trebuie trecut printr-un proces de pasteurizare pentru a putea pastra sucul mai mult timp. Imbutelierea o puteti face fie in sticle clasice, fie in pungi bag in box. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nevoie de consiliere in alegerea utilajelor potrivite care fac parte din linia de productie a sucurilor de fructe.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5