Program: L - V  8-16 TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

Butoaie si cazi

In aceasta categorie gasiti butoaie pentru vin si cazi de plastic ideale atat pentru uz casnic, de catre cei care isi fac vinul acasa, cat si pentru magazinele care vand vin sau alte bauturi alcoolice vrac.

Butoi de vin

Pentru pastrare vinului in cele mai bune conditii, va punem la dispozitie butoaie de vin din polietilena alimentara (butoaie din plastic alimentar) ce imita butoaiele de lemn. Acestea nu modifica proprietatile vinului (fizic sau chimic) datorita inchiderii etanse.

Butoaiele dispun de canea/robinet si capac superior pentru umplere. Potrivite pentru pastrarea vinului si fermentarea mustului, insa si pentru alte bauturi alcoolice.

Butoaiele de vin din plastic alimentar sunt potrivite pentru uz casnic, avand capacitati de la 13 L , 25L, 50 L pana la 450 L.

Cada de plastic pentru vin

Primul pas in procesul de vinificatie este reprezentat de zdrobirea strugurilor, iar cele doua elemente importante sunt zdrobitorul si cada pentru vin pe care trebuie pus zdrobitorul pentru a aduna mustuiala. Va punem la dispozitie cazi de plastic de 100 L, 750 L, 1000 L.

Daca nu sunteti siguri ce tip de butoi sau cada struguri aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati pentru a va consilia in alegerea produsului potrivit!