Program: L - V  8-16 TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

Desciorchinatoare

Desciorchinatoarele sunt destinate uzului casnic si profesional, pentru desciorchinarea strugurilor. Unele modele au si functie de zdrobire, astfel va puteti achizitiona un singur zdrobitor desciorchinator in locul a doua produse separate, pentru a va usura munca. Desciorchinatoarele sunt din inox, tabla smaltuita sau o combinatie intre cele doua. Pentru cele mixte, pompa este de regula din inox.

Desciorchinator struguri manual

Desciorchinatoarele manuale sunt realizate din inox sau tabla smaltuite si trebuie asezate pe o cada sau un vas unde se vor aduna boabele strivite (mustuiala). Zdrobirea este facuta de o pereche de valturi, desciorchinarea realizandu-se de un ax cu palete din inox alimentar. Acestea sunt ideale pentru uzul casnic, unde capacitatea de stuguri nu este foarte mare.

Desciorchinator struguri electric

Pentru cei care au nevoie de o productivitate mai mare, zdrobitoarele desciorchinatoare electrice din gamele ENO si ARNO sunt solutia! Cu un motor de 0.75w -1.8w, desciorchinatoarele de struguri electrice au o productivitate de pana la 3800 Kg/h, facandu-le astfel alegerea ideala pentru semi-profesionistii si profesionistii din domeniul vinificatiei.

Desciorchinatorul cu pompa usureaza manipularea mustuileii, pompa avand capacitatea de a impinge mustuiala pana la o lungime/inaltime de 15m. Daca nu sunteti siguri ce zdrobitor desciorchinator sa alegeti, nu ezitati sa ne contactati pentru a va consilia in alegerea desciorchinatorului potrivit!

Vedeti si categoria Zdrobitoare.

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2