Program: L - V  8-16 TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

Zdrobitoare struguri

Zdrobitorul este utilajul folosit in vinificatie pentru zdrobirea strugurilor. Acestea sunt de doua tipuri: zdrobitoare simple si zdrobitoare desciorchinatoare.

In aceasta categorie va punem la dispozitie zdrobitoare de struguri manuale si zdrobitoare struguri electrice, potrivite atat pentru viticultorii profesionisiti, cat si pentru cei care care fac vin din hobby.

Zdrobitor struguri electric

Pentru o productivitate mai mare, va recomandam zdrobitoarele de struguri electrice si zdrobitoarele desciorchinatoare electrice. Cu o productivitate de pana la 6000 kg/h, pentru viticulorii profesionisti, si 300-800 kg/h pentru micii fermieri, zdrobitoarele noastre va vor ajuta sa faceti un vin de calitate. Zdrobitoarele sunt fabricate din tabla emailata sau din inox alimentar pentru a pastra aroma strugurilor.

Caracteristici zdrobitoare struguri

Cu o productivitate de pana la 800 kg/h, zdrobitoarele trebuie asezate pe o cada sau un vas unde se vor aduna boabele strivite de valturi (mustuiala), urmand ca rezultatul sa fie pus intr-un teasc de struguri. Daca nu sunteti siguri ce tip de zdrobitor aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati pentru a va consilia in alegerea zdrobitorului potrivit!

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3