Fermier

Program: L - V 08:00 - 16:00  TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

Termeni si conditii

Folosirea in orice mod a site-ului fermier.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor prevazute la aceasta rubrica.

 

Site-ul fermier.ro este proprietatea exclusiva Loredo SRL . Folosirea oricaror informatii din acest site fara acordul scris al proprietarului atrage dupa sine consecintele prevazute de legea pentru protectia drepturilor de autor.

 

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului fermier.ro de catre dispozitive sau programe sau copierea manuala a continutului, precum si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Raportarea cazurilor incalcarii drepturilor de autor se poate face la adresa office@loredo.ro

 

Produsele oferite de firma noastra pot fi achizitionate in mai multe moduri.

 

1. In timp ce vizitati magazinul femier.ro, alegeti produsele care considerati ca va sunt necesare, le adaugati in cosul de cumparaturi activand butonul ADAUGA IN COS.

Verificati cosul de cumparaturi pentru a nu comanda produse nedorite.

Va inregistrati completand toate campurile cu datele dumneavoastra.

Finalizati comanda, achitand on line cu cardul.

 

2. Daca nu doriti sa comandati on line puteti suna unul din numerele comunicate si veti fi preluat de un asistent de vanzari. In acest mod puteti sa fiti si consiliat in legatura cu produsele dorite.

 

3. Daca alegeti sa vizitati unul din showroom-ururile noastre puteti sa probati produsele pe care le doriti, sa va familiarizati cu caracteristicile si modul de utilizare al acestora.

 

4. Daca sunteti client premium, telefonati directorului de vanzari si veti fi vizitat pentru a stabili impreuna o solutie personalizata pentru cerinta dumneavoastra.

 

Plata produselor se poate face:

-numerar in situatia achizitionarii produselor din magazine sau ramburs, la primirea coletului prin curierat

-on line in urma unei comenzi telefonice. In aceasta situatie veti primi o factura proforma, pe care o veti plati prin ordin de plata bancar. Livrarea se face doar dupa primirea sumei in conturile noastre.

-cu cardul direct pe site.

Costurile de transport prezentate pe site sunt doar orientative, cele exacte sunt stabilite de firma de coletarie functie de masa, volumul si destinatia coletului. Sumele aferente transportului nu sunt incasate de firma noastra.


"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. " Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta..

 

Clientii fermier.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

 

S.C. LOREDO S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

 

S.C. LOREDO S.R.L. va inapoia contravaloarea returului in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

 

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

 

Date suplimentare pentru retur:
Pretul transportului produselor catre firma Loredo S.R.L. va fi suportat de client;

 

Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate

 

Utilajele, sau orice alte produse care contin accesorii, se returneaza doar in cazul in care sunt in aceeasi stare si ele trebuie sa fie complete, trebuie sa contina toate accesoriile cu care a fost livrat si in aceeasi stare (fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de utilizare etc) in care au fost receptionate, in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara obligativitatea invocarii vreunui motiv.

 

Produselor achizitionate trebuie sa fie in aceeasi stare ca la achizitionare. Orice semn de uzura sau utilizare existent pe ambalaj sau produs atrage anularea dreptului de returnare.

 

In cazul consumabilelor, folosirea acestora nu mai permite returnarea lor.

 

Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta schimbarea formei fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri electrice, mirosuri straine, urme de produse straine, murdare, urme de uzura, accesorii lipsa, folosire abuziva etc.

 

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat , in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit Loredo SRL va considera returul nevalid si va fi indreptatita sa refuze restituirea pretului

 

Fac exceptie de la returnare produsele achizitionate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala , produsele consumabile si produsele folosite.

 

Prin produse folosite intelegem produsele care prezinta urme de uzura (modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, mirosuri straine, urme de lichide etc in general orice modificare adusa la starea initiala a produsului, cea in care a fost livrat)

 

Produsele neconforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara costuri suplimentare din partea clientului. Este necesar sa trimiteti o notificare scrisa in care specificati natura lipsei de conformitate. Daca Loredo Srl nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

 

Garantia se acorda pentru UN AN CALENDARISTIC comform certificatului de garantie de la data cumpararii produsului pentru produsele la care se specifica aceasta.

 

Asiguram service, garantie si post garantie pentru produsele cumparate de pe site-ul fermier.ro.

 

In situatia in care clientul aduce produsul la service, acesta trebuie sa fie insotit obligatoriu de certificatul de garantie in original si factura de achizitie, pe care trebuie sa apara produsul pentru care se face solicitarea si o nota explicativa in care se prezinta defectiunea sau simptomele cu cat mai multe detalii. Reparatia utilajelor se face in termenul stabilit de legea in vigoare privind protectia consumatorului. Defectele pentru care se fac reparatiile trebuie sa se incadreze in termenii si conditiile certificatului de garantie.

 

Loredo SRL nu este raspunzatoare in cazul in care clientul nu cunoaste modului de folosire o unui utilaj aflat in buna stare de functionare. Aceasta speta nu implica schimbarea acestuia cu un altul sau despagubirea utilizatorului.

 

Puteti citi textele de pe site, viziona filmele explicative sau contacta personalul de vanzari pentru a primi informatii de acest gen.

 

Loredo SRL este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost utilizate, depozitate sau intretinute in mod necorespuzator, in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate sau vandute, montate gresit, au suferit socuri mecanice, termice, electrice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara, motoarele au suferit contactul cu lichide sau socuri electrice. LOREDO SRL este de asemenea exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate a utilizat sau manevrat utilajul in mod necorespunzator, abuziv, suprasolicitandu-l, indiferent daca Loredo SRL i-a adus sau nu la cunostinta beneficiarului conditiile in care se acorda garantia pentru reparatie.

 

Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

 

Toate celelalte prevederi cuprinse în legisla?ia în vigoare, referitoare la garantarea produselor vândute, sunt valabile. Drepturile consumatorului sunt cele prevazute în legisla?ia în domeniu. Garan?ia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

 

Loredo SRL respecta legislatia in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajeaza sa nu transmita informatii despre utilizatorii fermier.ro catre terti (persoane fizice sau juridice).

 

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promoaii, buletinele informative periodice, recomandari personalizate etc

 

Scopul colectarii datelor este facturarea în vederea comertului on-line si a furnizarii de bunuri si servicii.

 

Orice utilizator care a furnizat datele sale de contact poate opta ca acestea sa fie sterse din baza de date fermier.ro printr-un e-mail in care ne comunica aceasta hotarare sau telefonic.

 

Loredo SRL nu isi asuma responsabilitatea pierderilor de informatii datorate problemelor de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul sau interventiilor abuzive asupra acestuia.

 

Daca oricare din clauzele prevazute mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte

 

Prin lansarea telefonica sau prin e-mail a unei comenzi si confirmarea acesteia de catre Loredo SRL se considera acceptate de ambele parti Termenii si conditiile generale de vanzare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat in completarea acestora fiind Certificatul de garantie emis de Vanzator sau Producator