Program: L - V 08:00 - 16:00  TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

VINOFERM CHARDONNAY 100 GR

  • Cod:5401
VINOFERM® CHARDONNAY – Saccharomyces Cerevisiae sp. Bayanus – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie. Se utilizeaza exclusiv pentru producerea vinurilor Chardonnay si Pinot Blanc deoarece este capabila sa dezvolte tipicitatea maxima a acestor soiuri de struguri. Sporeste producerea de arome fructate in special de fructe albe si banane. Asigura o fermentatie controlata si completa a zaharurilor atat la prima fermentare cat si la refermentari. Este foarte rezistenta la alcool deci este ideala pentru productia de vinuri spumante prin metoda clasica sau Charmat si pentru repornirea fermentatiilor. Doze 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Utilizare: pentru rehidratarea drojdiei adaugati 100 gr de VINOFERM® CHARDONNAY in 1 litri de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 gr de zahar) la 35 – 40 grade Celsius. Asteptati 15 minute. Amestecati energic. Asteptati inca 15 minute. Amestecati din nou. Adaugati in partea de jos a recipientului cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce ati deschis pachetul trebuie sa fie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional. Greutate neta 500 gr. Made in Italia.

In stoc

24,00 Lei

18,50 Lei

TVA Inclus
COMANDA TELEFONIC
0374494920
Livrare in 48-72 ore
Retur in 14 zile