Program: L - V 08:00 - 16:00  TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

Vinoferm Rouge 500g

  • Cod:4926
Destinata produției de vinuri roșii deosebite: Cabernet, Merlot, Fetească Neagră, Shiraz. In timpul macerarii strugurilor pe boștină folositi enzima ESSEZYM COLOR sau ESSEZYM EXTRA COLOR. Doze 20 – 40 gr/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Utilizare: pentru rehidratarea drojdiei adaugati 100 gr de VINOFERM ROUGE in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 gr de zahar) la 35 – 40 grade Celsius. Asteptati 15 minute. Amestecati energic. Asteptati inca 15 minute. Amestecati din nou. Adaugati treptata in recipientul cu must. Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga nu trebuie sa fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce ati deschis pachetul trebuie sa fie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional.

In stoc

64,00 Lei
TVA Inclus
COMANDA TELEFONIC
0374494920
Livrare in 48-72 ore
Retur in 14 zile