Program: L - V 08:00 - 16:00  TELEFON: 0374494920

0 Produse

Afiseaza cosul >

VINOFERM VARIETY FLAVOUR 500g

  • Producator:Essedielle
  • Cod:4922

VINOFERM® VARIETY FLAVOR – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, care a fost selectionata pentru productia de vinuri albe tinere, avand capacitatea de a accentua tipicitatea soiului. In plus are propriul sau set enzimatic care elibereaza anumiti precursori enzimatici in mustul care va fi vinificat.

Daca vinificatia se produce la temperaturi intre 15 – 17 grade Celsius se sporeste cantitatea de aroma.

Doza: 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient.

Utilizare: pentru rehidratarea drojdiei adaugati 500 gr de VINOFERM® VARIETY FLAVOR in 5 litri de apa indulcita 1 – 2 % (50 – 100 gr de zahar) la 35 – 40 grade Celsius, asteptati 15 minute, amestecati energic, asteptati inca 15 minute, amestecati din nou. Adaugati in partea de jos a recipientului cu must.

Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius. Dupa ce ati deschis pachetul trebuie sa fie utilizat în termen de câteva zile. A se pastra intr-un loc racoros. Uz oenologic profesional.

Greutate neta 500 gr.

Specificatii tehnice

Destinatie musturi albe
Producator Essedielle
Ambalaj 0,5 kg
Doza 20-40g/100 l
Greutate 0,5 kg

In stoc

64,00 Lei
TVA Inclus

Doar 1 bucata ramasa

COMANDA TELEFONIC
0374494920
Livrare in 48-72 ore
Retur in 14 zile

Alti clienti au mai cumparat si...

VINOFERM BASIC BAYANUS 500g

VINOFERM BASIC BAYANUS 500g

49,00 Lei