Cum cumpar?

Cum cumpar ?

Produsele oferite de firma noastra pot fi achizitionate in mai multe moduri.

 1. In timp ce vizitati magazinul femier.ro, alegeti produsele care considerati ca va sunt necesare, le adaugati in cosul de cumparaturi activand butonul ADAUGA IN COS.
  Verificati cosul de cumparaturi pentru a nu comanda produse nedorite.
  Va inregistrati completand toate campurile cu datele dumneavoastra (Optional).Finalizati comanda, achitand online cu cardul sau cash la curier.
 2. Daca nu doriti sa comandati online puteti suna la numarul de centrala afisat pe site si veti fi preluat de un asistent de vanzari. In acest mod puteti sa fiti si consiliat in legatura cu produsele dorite.
 3. Daca alegeti sa vizitati unul din showroom-ururile noastre puteti sa testati produsele pe care le doriti, sa va familiarizati cu caracteristicile si modul de utilizare al acestora.
 4. Daca sunteti client B2B, telefonati agentului de zona si veti fi vizitat pentru a stabili impreuna o solutie personalizata pentru cerinta dumneavoastra.

 

Cum platesc ?

Plata produselor se poate face:

 • Numerar in situatia achizitionarii produselor din magazine sau ramburs, la primirea coletului prin curierat
 • Online in urma unei comenzi telefonice. In aceasta situatie veti primi o factura proforma, pe care o veti plati prin ordin de plata bancar. Livrarea se face doar dupa primirea sumei in conturile noastre.
 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).
  Daca ati ales metoda de plata \" Online prin card bancar \" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului \"3-D Secure\" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  - \"3-D Secure\" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

  Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 • Cu cardul direct pe site. Acum si prin carduri de rate: BT Star (2,3 rate), BRD (3 rate), Alpha Bank (2,3,4,5 rate), First Bank (2,3,4,5 rate), Garanti Bank (2,3,4 rate).